Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /www/webvol2/02/t308erj0er0ba3f/anamarijacanj.com/public_html/libraries/cms/application/cms.php on line 470
ANAMARIJA Apartmani - Čanj
 

Čanj

Čanj je mirno porodično turističko mesto u Crnoj Gori smešteno između Bara i Petrovca sa prelepom šljunkovitom plažom, koja je zbog lepote dobila ime Biserna Obala. Dužina plaže je 1200m. Čanj ima 2300 sunčanih sati godišnje, a tokom letnjih meseci duva Maestral - severozapadni blagi vetar koji osvežava vrele dane. Temperatura mora se kreće od 11,7° C (u februaru) do 24,7° C (u avgustu). U periodu od maja do oktobra more ima prosečnu temperaturu višu od 18° C, što znači da kupališna sezona traje celih šest meseci.

Čuvena kraljičina plaža je najveći biser Čanja i Jadrana. Do nje je moguće doći samo morskim putem (brodićima i čamcima), (taksi čamci prevoze putnike na svakih 15 minuta). Kraljičina plaža ima kristalno čistu vodu i obalu dugu preko 200m.


O nama

Apartmani ''Anamarija'' se nalaze na 250m od obale. Od 2006. godine uspesno zadovoljavamo potrebe naših gostiju. Pored zasebnih terasa u apartmanima, gostima je na raspolaganju i velika terasa sa pogledom na more. Obezbeđen je transfer pri dolasku i odlasku. Vode u objektu ima neprestano. U neposrednoj blizini objekta nalazi se parking koji je pod nadzorom 24h.


Udaljenost apartmana "Anamarija"

  • od plaže  250m
  • od prodavnice 20m
  • od autobuske stanice 500m
  • od ambulante 600m
  • od restorana 10m
  • od centra 400m